Fórmula Migdia

Descobreix les noves propòstes gastronòmiques a Torrelavit

Menú de dimecres a divendres

Entrants

Salmó Suke
(Tataki de salmó marinat amb soja i oli de gingebre)
Amanida xató
Xips de carxofa amb parmentier de patata, ou poché i pernil ibèric
Carpaccio de peus de porc amb llagostins
Faves i pèsols a la catalana (Suplement 3€)
Canelons de peus de porc amb foie, parmesà i oli de fruits secs (Suplement de 4€)

Segons

Cap i pota amb cigronets i ou ferrat
Capricis de bacallà amb ceba confitada, mongetes del ganxet i un puntet d´oli picant
Rossejat de fideus negres amb sípia i gamba
Melós de vedella sobre parmentier trufada i ceps
Morro de bacallà confitat amb samfaina (Suplement 5€)
Filet de vedella amb foie i escalunyes confitades (Suplement 7€)

Postres

Mel i mató
Carpaccio de taronja crermada amb gelat de vainilla
Pastís de formatge
La Vinya amb gelat d’Idiazábal i coulis de fruits vermells
Xuxo de crema amb gelat de vainilla (Suplement 2€)
Coulant de Ferrero amb gelat de vainilla (Suplement 3,5€)

El menú inclou:

Aigua, vi de la casa, pa de servei, postre o cafè

25€

(Preu amb IVA inclòs)

Descarrega fòrmula migdia
Reserva
Benvinguts al Celler d'en Bacus
Hola, soc el Bacus.
Quina reserva voleu fer?
Us responc ben aviat. 🙂