els plats d'en Bacus

Plats elaborats amb molt d’amor i productes de proximitat. Esperem que us agradin.

Els nostres plats

26 plats d’en Bacus on triar i gaudir.

Signature

Strawberry and Grapes Cake

In lorem ornare sollicitudin aliquet nunc cum massa.
9.00
Amanida Russa
Les nostres Braves
Hummus trufat
PERNIL D'ENCEBALL IBÈRIC
Escalivada amb sardina fumada
Amanida de Burrata i tomàquet confitat
Amanida verda amb maduixots, parmesà i fruits secs
Croquetes de pernil ibèric
Croquetes de rostit
Croquetes de bacallà
LLOBARRO AL FORN A L'ESTIL DONOSTIARRA
Saltejat de carxofes amb encenalls de pernil ibèric
ROSSEJAT DE FIDEUS AMB SÍPIA I GAMBES
Capricis de bacallà amb ceba confitada i mongetes del ganxet -
Cigronets amb alls tendres i botifarra
Foie Micuit
Carpaccio de peu de porc amb llagostins
Carpaccio de gamba
Tartar de salmó
Bacallà amb samfaina
POTA DE POP SOBRE PARMENTIER
Filet amb foie i escalúnies confitades
Fricandó de galta amb trompetes de la mort
Cap i pota AMB CIGRONETS I OU FERRAT
Caneló d'ànec amb poma caramelitzada
"Txuletón" amb pebrots del "piquillo" (800gr, llom baix 30 dies mad.)
TATAKI DEL XEF (VACA VELLA)

pELS PETITS DE LA CASA

Macarrons a la bolonyesa
Macarrons a la bolonyesa i pit de pollastre arrebossat
Bola de gelat (xocolata o llimona)

Un Punt Dolç Per Acabar

Lorem sollicitudin quis amet, pellentesque et proin. Venenatis iaculis nibh neque sit ullamcorper ac dictumst. Amet dignissim nunc gravida eu vestibulum elit. In lorem ornare sollicitudin aliquet nunc cum massa.
Signature

Cheesy Fruits Cake

In lorem ornare sollicitudin aliquet nunc cum massa.
10.00
Trufes de xocolata negra
Coulant de Ferrero amb gelat de Vainilla
Brownie de xocolata amb gelat de Mango
XUXO DE CREMA AMB MOSCATELL
Carpaccio de pinya amb gelat de coco
Mel i Mató
Gelat de turró amb ratafia i carquinyolis de Sant Quintí
Pastís de formatge LA VINYA

Reserves

Reserveu amb temps, no us quedeu sense taula.

telèfon
931 31 23 73
Reserva
Benvinguts al Celler d'en Bacus
Hola, soc el Bacus.
Quina reserva voleu fer?
Us responc ben aviat. 🙂